Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل بانک مرکزی ایران گفت: در شرایطی هستیم که موسسه غیر مجاز بلاتکلیفی در بازار پول کشور وجود ندارد. آفتاب‌‌نیوز : ولی الله سیف عصر دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: استان خراسان جنوبی ظرفیت ها و پتانسیل های خوبی برای ایجاد پروژه های جدید سرمایه گذاری دارد لذا حرکت در جهت رشد نیز باید از خود استان شروع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه سرمایه گذارها باید در استان با ایده های خوب متناسب با شرایط استان اعلام آمادگی کنند و طرح خود را آماده عرضه به بانک با الزامات حداقلی داشته باشند، افزود: یک نوع تامین مالی نظام بانکی کشور است و نوع دیگر استفاده از منابع صندوق توسعه ملی است.
وی با اشاره به اینکه بسته مطالعاتی انجام شده برای هر پروژه بایستی آماده شود و سرمایه گذار اعلام آمادگی کند، گفت: با توجه به اولویت های استان اقدامات لازم را برای عملیاتی کردن پروژه های استان انجام خواهیم داد.
تا پایان شهریور صف وام ازدواج نداریم
رئیس کل بانک مرکزی ایران با بیان اینکه تا پایان شهریور ماه سال جاری دیگر صفی برای تسهیلات ازدواج در بانک های استان وجود نخواهد داشت، عنوان کرد: اصل وظیفه بانک ها کمک به شکل گیری سرمایه گذاری های مثبت در استان در راستای ایجاد شغل برای جوانان است.
وی با اشاره به اینکه از دیگر وظایف بانک ها ایجاد تحرک تولید و اشتغال و رشد اقتصادی در استان است، بیان کرد: پروژه هایی که از سوی استاندار استان خراسان جنوبی معرفی شود در اولویت بالاتر نسبت به دیگر پروژه ها قرار خواهد گرفت.
سیف با بیان اینکه یکی از پدیده هایی که طی دو سال اخیر آغاز شده است تشکیل کارگروه های حمایت از تولید در استان ها است که نقش بسیار بالایی نیز دارد، افزود: کارگروه ها نسبت به مسائل اقتصادی استان نگاه جامع تری دارند و می توانند به کارایی لازم بانک ها کمک کنند.
وی با اشاره به اینکه سیاست دولت در خصوص یارانه همان سیاست قبل است، اظهار داشت: شرایط بودجه کل کشور وضعیتی را ایجاد کرده که دولت بسیار پر هزینه شده است.
درآمد های دولت صرف هزینه های جاری می شود
رئیس کل بانک مرکزی ایران با بیان اینکه بخش عمده و اصلی درآمد های دولت صرف هزینه های جاری می شود، گفت: هزینه هایی که در دولت وجود دارد فرصت را برای اجرای پروژه های عمرانی محدود کرده است.
وی ادامه داد: اگر بتوانیم بازنگری و تجدید ساختار در ترکیب هزینه های بودجه ایجاد کنیم می تواند فضای جدید را در اختیار دولت قرار دهد تا بتواند موثرتر در اجرای پروژه های عمرانی و سرمایه گذاری که می توانند رشد اقتصادی ایجاد و فضا را برای تولید مهیا کنند، ایفای نقش کند.
سیف با اشاره به اینکه در ابتدای دوازدهم قرار است دولت جلسات گسترده ای را برای مباحث یارانه اختصاص دهد، افزود: امیدواریم آثار این جلسات در لایحه بودجه سال ۹۷ مشاهده کنیم.
وی با بیان اینکه سامان دهی بازار غیرمتشکل پولی یکی از اولویت های نظام بانکی در کشور است، گفت: موسسات غیر مجازی در بازار غیرمتشکل پولی فعالیت و در بازار پول اختلال ایجاد می کردند و امکان ایجاد انضباط را در بازار پول از بین می بردند.
هیچ تصمیمی برای رفرم پولی گرفته نشده است
رئیس کل بانک مرکزی ایران با اشاره به اینکه خوشبختانه پس از اقدامات گسترده در دولت تدبیر و امید در اواخر دولت یازدهم و اوایل دولت دوازدهم در شرایطی هستیم که موسسه غیر مجاز بلاتکلیفی در بازار پول کشور وجود ندارد، افزود: سودهای علی الحساب سپرده های بانکی حداکثر ۱۵ درصد در نظر گرفته شده که از اول هفته آینده در تمام نظام بانکی کشور اجرایی خواهد شد.
وی با بیان اینکه هیچ تصمیمی برای رفرم پولی و حذف صفر گرفته نشده است و شرایط قبل ادامه پیدا خواهد کرد، عنوان کرد: واحد پول ملی از ریال به تومان تبدیل خواهد شد به دلیل اینکه مردم در محاوره از تومان استفاده می کنند.
سیف با اشاره به اینکه در سال گذشته نظام بانکی ۵۴۸ هزار میلیارد تومان در جهت حمایت از بنگاه های تولیدی و اقتصادی تسهیلات پرداخت کرده است، گفت: پیس بینی می شود این رقم در سال ۹۶ به ۶۷۱ هزار میلیارد تومان برسد.
به گزارش مهر،وی با بیان اینکه اگر بخواهیم به نحوی برنامه ریزی کنیم که منابع بیشترین تاثیر را در رشد اقتصادی و اشتغال داشته باشد باید به صورت بهینه تخصیص داده شود، اظهار داشت: منابع باید به اولویت هایی تخصیص داده شود که بتواند اشتغال و بازدهی بیشتری را داشته باشند.
رئیس کل بانک مرکزی ایران ادامه داد: اگر بتوانیم مطالعات معوق نظام بانکی را به حیطه وصول برسانیم قطعا قدرت اعطای تسهیلات در نظام بانکی نیز افزایش پیدا می کند.

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۵۲۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منتظر برنامه مکتوب بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم

رئیس مجلس با تاکید بر اینکه اگر دولت تا یکشنبه برنامه خود برای مقابله با مشکلات ارزی را ارائه نکند ما این موضوع را در صحن مجلس دنبال خواهیم کرد، گفت: با اینکه در موضوع ارز با دولت اختلاف سلیقه داشتیم اما با دولت همراهی کرده‌ایم. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، دومین نشست بررسی مسائل ارزی شامگاه چهارشنبه با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و امور دارایی، محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی،  محمد حسینی معاون پارلمانی رییس جمهور، محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی، شمس الدین حسینی رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید،  عزت الله اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن، حجت الاسلام محمدحسین حسین زاده بحرینی و محسن زنگنه از نمایندگان اقتصاددان مجلس و تعدادی از کارشناسان مرکز پژوهش ها در  مجلس برگزار شد.

بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرد

قالیباف در این نشست با بیان اینکه نباید به ارائه گزارش اکتفا کرد گفت: زیرا در نشست قبلی به اندازه کافی گزارش ارائه شد و دوستان دولت باید به طور روشن و شفاف رویکرد رو به جلو برای مدیریت بازار ارز ارائه کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ما دنبال تکرار جلسات نیستیم و جلسه سومی وجود ندارد بنابراین باید در مورد موضوع به جمع‌بندی برسیم و نتیجه نهایی را  به صحن علنی ارائه کنیم و در این رابطه با توجه به اصرار نمایندگان برای بررسی موضوع در صحن علنی، به صورت مشخص به نمایندگان گفتم اگر به جمع‌بندی و اتفاق نظر با دولت نرسیم مجلس خود به جمع‌بندی روشن می‌رسد.

قالیباف با تاکید بر اینکه باید بر روی اصل موضوع بحث و گفتگو کنیم و در مورد رویکردها، اشکالات و راهکارها به جمع‌بندی برسیم، تصریح کرد: واقعیت این است که ناترازی‌ها در قیمت ارز تاثیرگذار است بنابراین نمی‌توان نظام یکپارچه اقتصادی را نادیده گرفت و دولت و مجلس باید به این مهم توجه داشته باشند.

رئیس قوه مقننه با یادآوری اینکه  حکمرانی از دو بخش تشکیل می‌شود، گفت: یک بخش تشخیص علمی و دیگری تصمیم سیاسی است؛ تشخیص‌های علمی ما به دلایل مختلف تحت تاثیر تصمیم های سیاسی قرار دارد درحالی که اگر ترکیب آنها را با هم رعایت کنیم می‌توانیم مشکلات را حل کنیم اما اگر تشخیص علمی را فدای تصمیم سیاسی کنیم به طور حتم دچار مشکل خواهیم شد.

وی افزود: همچنین اگر  به تشخیص علمی بدون شرایط سیاسی کشور توجه کنیم با مشکل مواجه خواهیم شد بنابراین تعادل این موضوع مهم است.

قالیباف با تاکید بر اینکه مجلس در عین اختلاف سلیقه و اختلاف دیدگاه با سیاست‌های ارزی دولت همراهی کرده است، گفت: همه اختیارهای موجود در قانون دائمی را به رئیس بانک مرکزی دادیم و هر چه ایشان در جلسه سران قوا بیان کردند قبول کردیم اما شرایط کنونی نشان می‌دهد که هم رویکرد اقتصادی و هم رویکرد مدیریتی در موضوع ارز دچار اشکال است.

وی با اشاره به تورم کالاهای اساسی که با ارز ترجیحی وارد می‌شوند و تاکید بر ضرورت اصلاح رویکردهای اقتصادی در این زمینه، گفت:  به طور روشن و مشخص امروزه در سیاست‌های ارزی از نگاه اقتصادی دچار مشکل هستیم و طرح جامعی برای رویکرد اقتصادی در ارز وجود ندارد.

قالیباف خطاب به مسئولان اقتصادی حاضر در نشست گفت: ما رویکرد اقتصادی مان در حوزه مدیریتی را اعلام کردیم و تا روز یکشنبه برای دریافت برنامه دولت منتظر می‌مانیم اما اگر برنامه و سیاست ارزی دولت ارائه نشود، مجلس جلسه خواهد گذاشت و طرح خود را ارائه می‌کند.

در این جلسه محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی گزارشی از وضعیت بازار ارز و تحولات اقتصاد کلان کشور ارائه کرد.

همچنین وزیر اقتصاد و  روسای کمیسیون های اقتصادی، صنایع و معادن و جهش و رونق تولید مجلس هم به تشریح راهکارهای خود برای کنترل نرخ ارز پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حل دو مشکل اصلی در بزرگراه آزادگان | فاز دوم فتح-باغستان تا پایان شهریور افتتاح می شود
  • مجلس آتش‌بیار معرکه است!
  • سابقه چندساله رشد تولید با مشارکت مردم در صنعت نفت
  • معاون پارلمانی رئیس جمهور به اظهارات قالیباف پاسخ داد
  • منتظر برنامۀ بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • قالیباف: اگر بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز برنامه ندهد مجلس برنامه خود را ارائه خواهد کرد
  • قالیباف: منتظر برنامه بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • قالیباف: بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز برنامه ندهد مجلس برنامه می‌دهد
  • قالیباف: منتظر برنامه مکتوب بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • منتظر برنامه مکتوب بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم